Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Colofon

De website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch heeft met name als doel om informatie te geven aan patiënten, bezoekers, potentiële medewerkers, professionals uit de zorgsector, studenten en vertegenwoordigers van de media.

Bovenaan de pagina's op de website vindt u toegang tot de verschillende onderdelen:
• Patiënten

• Bezoekers

• Verwijzers

• Werken bij

• Opleiding en onderzoek


Na het kiezen van een onderdeel, vindt u links in het scherm het bijbehorende menu. Hier vindt u de onderwerpen die bij het onderdeel aan bod komen.

 

PDF-bestanden 
De pdf-bestanden die worden aangeboden op deze website hebben een bestandsgrootte variërend van 100 Kb tot maximaal 2 Mb. Om PDF-bestanden te kunnen lezen, heeft u het programma Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden van de website van Adobe. Na het downloaden dient u het programma op uw computer te installeren door te dubbelklikken op het bestand.
 

 

De PDF-bestanden op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn beveiligd tegen misbruik. Deze beveiligde PDF-bestanden kunnen worden gelezen met Acrobat Reader vanaf versie 4.0.

Lettergrootte
De grootte van de letters in de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, kunt u zelf bepalen. Dit kunt u op de homepage via de A-knoppen rechtsboven instellen of in uw browserprogramma.

 

Gebruikt u Internet Explorer, dan kiest u in het menu bovenin voor 'Beeld' (in het Engels 'View') en daarna voor 'Tekengrootte' (in het Engels 'Font Size'). Kies vervolgens voor één van de mogelijkheden. De lettergrootte kan ook gewijzigd worden met de muis of trackball. Druk de 'Ctrl'-toets op het toetsenbord in en beweeg tegelijk het scrollwieltje van de muis of de trackball heen en weer.

Vragen & reacties
Als u een vraag heeft of een reactie kunt u contact opnemen met de webmaster van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Wij verzoeken u om naar dit e-mailadres geen berichten te sturen voor patiënten of individuele medewerkers van het ziekenhuis. Deze berichten worden niet doorgestuurd. Ook vragen wij u om geen persoonlijke medische informatie per e-mail aan ons te sturen.

Heeft u een vraag of opmerking die geen betrekking heeft op de website, belt u dan naar het algemene informatienummer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis: (073) 553 20 00

Redactie
De informatie op deze website wordt door verschillende vertegenwoordigers uit het ziekenhuis aangeleverd. De gehele website wordt gefinancierd door het Jeroen Bosch Ziekenhuis en toont geen enkele vorm van reclame. De afdeling Marketing&Communicatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft de eindverantwoordelijkheid over deze website. Deze afdeling is te bereiken op het volgende adres:

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Afdeling Marketing&Communicatie
Postbus 90153
5200 ME 's-Hertogenbosch
Tel. (073) 553 30 73


Inhoudsopgave

Zoeken

Print