Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Afspraak

Een verwijzing is nodig

Uw huisarts, tandarts of verloskundige kan u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis verwijzen voor een onderzoek of voor een bezoek aan de specialist. Deze verwijzing is belangrijk! Heeft u geen verwijzing? Dan worden de kosten van afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Een afspraak is nodig

U kunt alleen op afspraak bij de specialist terecht. Sommige specialisten hebben op meerdere locaties spreekuren. Wilt u graag door een bepaalde specialist of op een specifieke locatie geholpen worden, dan kan de wachttijd afwijken van de vermelde wachttijden. Houdt u er rekening mee dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis een opleidingsziekenhuis is.

 

 

Voorbereiden op uw afspraak

Heeft u binnenkort een afspraak in het Jeroen Bosch Ziekenhuis bereidt u dan goed voor op de afspraak. Op de pagina 'voorbereiden op de afspraak' leest u wat u mee moet nemen bij een afspraak aan de polikliniek.

 

Bekijk uw zorgpolis

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om van tevoren na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt hier een overzicht van de zorgverzekeraars waarmee het Jeroen Bosch Ziekenhuis een contract heeft. Het ziekenhuis is echter niet op de hoogte van de specifieke voorwaarden van alle verschillende polissen van de genoemde zorgverzekeraars. Bekijkt u daarom zelf uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar om onaangename verrassingen te voorkomen.

 

Een afspraak maken, verzetten of afzeggen

Klik onderstaand op het specialisme waar u een afspraak mee wilt maken. Dan vindt u de contactgegevens en de openingstijden van de polikliniek waar u een afspraak mee wilt maken.

 

U kunt ook online een afspraak maken. Dit kan op twee manieren:

  1. Met behulp van een ZorgDomein verwijsnummer. U vindt dit nummer op de verwijsbrief van uw huisarts.
  2. Door in te loggen op MijnJBZ met uw DigiD en sms-code.

 

Meer informatie vindt u op de pagina 'Online een afspraak maken'.

 

Wilt u een afspraak verzetten of afzeggen? Neem dan altijd telefonisch contact op met de betreffende polikliniek. U kunt geen afspraken afzeggen of verzetten via de website. Als u uw afspraak tijdig afzegt, kunnen we in uw plaats een andere patiënt helpen. Als u wilt kan er meteen een nieuwe afspraak gemaakt worden.

 


Specialismen


 

Voor het prikken van bloed of het afgeven van urine/ontlasting hoeft u meestal geen afspraak te maken, zie openingstijden van polikliniek Bloedafname.

 

Multidisciplinaire spreekuren

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn er ook verschillende 'multidisciplinaire' centra en poliklinieken. Hierbij werken specialisten vanuit een verschillend specialisme samen. Sommige aandoeningen zijn namelijk zo complex dat meerdere specialisten bij de behandeling betrokken zijn. Voorbeelden zijn:

 

Kijk hier voor meer informatie over alle multidisciplinaire centra in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

 

Avondspreekuren

Verschillende poliklinieken hebben een avondspreekuur. Op dinsdagavond zijn ook de volgende ondersteunende afdelingen geopend:

 

 


Zie ook

Zoeken

Print